Maku

Overdådig julebuffet


MED ALT HVAD HJERTET BEGÆRE!

  • Lørdag den 7. december 2019 kl. 18.00-23.00

Book bord hos Maku’s kæmpe julebuffet, med alt hvad hjertet begære! - lørdag den 7. december 2019. Hele aftenen og frem til sidste mand er ude, lukker vi ned for aftenskortet, og i stedet serverer vi en overdådig julebuffet med mandelgave, fri kaffe og te. Oven i hatten af vores julebuffet, har vi livemusik hele aftenen, som levere live musik ud i vores rustikke lokaler og pifte op for julestemningen


DSC_5201.jpg

Arrangementer

Alle kommende arrangementer, events og offentlige arrangementer afholdt enten af Maku, eller i samarbejde med de lokale foreninger i og omkring Halsnæs området, kan ses i eventkalenderen.

 
 

vores mad

De bedste steaks og burgere i hele Nordsjælland, får du hos den familieejet restaurant, Maku!

Med sammenlagt over 30 års erfaringer i restaurationsbranchen, og et tæt samarbejde med kun de bedste og førende leverandører - kan du være sikker på, at få serveret mad med kvalitet!

Om du er til café latte, store steaks, juicy burgere eller hjemmelavet chokolademousse, vil du altid få forkælet dine smagsløg hos Maku!

 
 

En lokalt beliggende steakhouse på Liselejevej med et køkken, der er inspireret af det amerikanske madmarked – nemlig med steaks og burgere. Det er vi gode til at tilberede, hvorfor vi ligger en stor ære i, at servere mad med kvalitet.

For at vi hele tiden kan være med på farten og får skabt nye retter til gavn for jer, eksperimenterer vores kokke dagligt med nye ingredienser, og hvis vi mener smagsoplevelsen og kvaliteten er i top – ender retten på menukortet. Derfor vil I også opleve, at vi én gang om året skifter retterne på menukortet.

Siden start har det taget fart, og vi oplever oftere at kunder kommer langvejs fra for at smage på maden, som vi serverer. Derfor har vi udover vores udendørs serveringer foran caféen, nu også udvidet vores gårdhave med yderligere 50 siddepladser i rolige og hyggelige omgivelser.

I vores gårdhave vil vi henover sommeren 2019 byde på grillfester med helstegt pattegris, franske hotdogs, burgere og steaks med en masse glæde, sommer og sol.

Vi hos Café Maku, glæder os til at se Jer på Liselejevej 7D.


“Vi sætter mad over alt, og er stolte af vores madlavning af friske råvare fra fisk, kød og delikatesser.”

 
Juicy British burger

Frokostkortet

Til frokost servere vi tre lækre og vidt forskellige fettuccine pastaretter, alt fra skaldyr og blåmuslinger til kylling og oksekød. Juicy burgere, 4 nye burgere som i kender fra aftenskortet, bare langt bedre og klassikerne skal vi ikke glemme. To klassiske retter stjerneskud og pariserbøffen er også at finde på frokostkortet.

Alle retter fra vores aftenskort, kan også købes til frokost.

Udskæringer af vores Amerikanske new York

Aftenskortet

Aftenmenuen indeholder alt fra steaks, burgere, salater til desserter! Lækre amerikansk ribeye eller new york steaks til vores saftige barbeque burgere. Ale hvad hjertet kan begære, alle retter lavet fra bunden.

 

vi Støtter de lokale

Vi mener at man skal støtte de lokale, fordi sammen står vi stærkere! - og derfor har vi valgt, at være sponsor for en lang række lokale samt foreninger.

DSC_3713_2048px.jpg

Asserbo Erhvervs- & Kulturforening

Asserbo Erhvervs- og Kulturforening er en nystartet forening i Asserbo - sammen med de lokale og erhversdrivende, arbejder vi på, at lave spændende og nye arrangementer for borgerne i og omkring Asserbo.


Team Rynkeby Østsjælland

I kan følge holdets cykelrejse på Facebook TeamRynkebyOstsjaelland


Melby fodboldklub

Siden starten af 2017, hvor vi stiftede Maku - har vi været en trofast sponser af Melby fodboldklub.


Danmarks Dejligst Liseleje

Sponsor til danmarks dejligste og største havefest. Sammen med Liseleje Borgerforening, Liseleje Erhvervsforening og alle de sponsorer, var de med til at stable den store havefest på den store p-plads ved Liseleje Strand.

2018 / Solgte vi Butterchicken og Samosa i samarbejde med StabilButterChicken.


MIG til DIG stafet

Arresødal Støtteforening afholder “Stafet / March” til støtte for den frivillige indsats på Arresødal Hospice i Frederiksværk. Du kan læse mere her på deres hjemmeside og på deres facebook side Link.


Arbejder du på et spændene projekt?

Arbejder du med et spændene projekt, og mener du, at vi skal sponsorere økonomisk eller på anden vis hjælpe jer, så send os en besked og fortæl os hvorfor det nettop er dig/jer, vi skal hjælpe dig på vej.

 

RUSTIKKE LOKALER

Maku’s lokaler er bygget med udgangspunkt i temaet “varme, rustik & genbrug”. Vi har valgt, at lægge stor vægt på genbrug, da vi mener genbrugte materialer er med til at skabe en autentisk stemning af rustik, som man ikke kan få med nye varer.

Alt dette er med til at gøre Café Maku’s lokaler til et unikt sted, hvor man kan slappe af med sine venner, familie eller sin kæreste – det vil I kunne lægge mærke til, så snart I træder ind.

DSC_3769_2048px.jpg
 
 

Hos Café Maku anvender vi også vores lokaler til festlige begivenheder fra 10 personer eller derover – som konfirmationer, firmafester, julefrokoster, fødselsdage, barnedåb og receptioner. Find blot en anledning, så klarer vi resten!

For os findes der ikke en anbefaling end den, som gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger stor vægt på en afslappet og hyggelig atmosfære i vores cafe, hvorfor du finder vores lokaler unikke og rustikke.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi sammen tilrettelægger jeres menu. Derfor har vi ingen færdigpakkede løsninger. I samarbejde med vores kokke, har vi en unik mulighed for at sammensætte den perfekte menu til netop jeres selskab.

Kontakt os på telefon eller mail og lad os give et forslag til, hvordan en menu kunne se ud. Eller endnu bedre: Kontakt os og lad os aftale en tid, hvor du/I kan komme forbi, så vi sammen kan finde en løsning til Jer.