Maku

Julen 2019

Fra den 1. november og frem til den 30. december…

kan i få serveret en julemenu med hele tre anretninger til kun 239,- per kuvert.

Mortensaften - maku 2019-1058-2.jpg
 

JULEMENU MED HELE TRE SERVERINGER…

Hos Maku elsker vi at fejre højtidligheder, og udover vores kæmpe julebuffet den 7. december, tilbyder vi også den bedste julemenu med hele tre serveringer, som kan nydes i restauranten i selskab med dine nærmeste. Med plads til 65 spisende gæster, findes der ingen undskyldninger, for ikke at invitere familien til julekomsammen hos Maku.

Bord dekoration hos Maku

EN KOMPLET JULEMENU

Menuen er nøje udvalgt med de bedste råvarer fra landets bedste leverandører – en komplet julemenu, med alt hvad man kan forvendte fra det danske køkken. Bl.a. kan i forvendte flæskesteg, rødspættefilet, den lækreste ostefad, andesteg (tilkøb), koldrøget laks m.m. Hele menuen bliver serveret over flere anretninger, med mulighed for tilkøb af yderligere retter, vine m.m.

 

“Med plads til 60 spisende gæster, findes der ingen undskyldninger, for ikke at invitere familien til julekomsammen hos Maku.”

 

Hos Maku tilbyder vi serveringer for hele familien, med plads til 65 spisende gæster. Her er der plads til alle, så hele familien kan spise sammen. Ja, selv hvis du har en stor familie, har vi også plads til dig.

Maku - 20190614-4.jpg
 

JULEANRETNING

 
 

Juleanretningen koster 239,- per kuvert og som “ud af huset” til 199,- per kuvert. Minimum 8 personer, og skal forudbestilles.

Menuen kan ydermere købes som buffet, dog minimum 20 personer.