Cafe Maku

PASTARETTER

Vi har fået de lækreste pastaretter som tavlemenu

I har efterspurgt dem længe, og specielt efter skaldyr og fisk! Nu har vi fået dem som tavlemenu, og mon ikke de kommer til, at blive en del af vores nye á la carte menu for sommersæsonen 2019?!

Pastaret med jomfru hummer-831_2048px.jpg

Om vores mad

“… vi ligger en stor ære i, at servere mad med kvalitet.”

 
 

En lokalt beliggende café på Liselejevej med et køkken, der er inspireret af det amerikanske madmarked – nemlig med steaks og burgere. Det er vi gode til at tilberede, hvorfor vi ligger en stor ære i, at servere mad med kvalitet.

For at vi hele tiden kan være med på farten og får skabt nye retter til gavn for jer, eksperimenterer vores kokke dagligt med nye ingredienser, og hvis vi mener smagsoplevelsen og kvaliteten er i top – ender retten på menukortet. Derfor vil I også opleve, at vi én gang om året skifter retterne på menukortet.

Siden start har det taget fart, og vi oplever oftere at kunder kommer langvejs fra for at smage på maden, som vi serverer. Derfor har vi udover vores udendørs serveringer foran caféen, nu også udvidet vores gårdhave med yderligere 50 siddepladser i rolige og hyggelige omgivelser.

I vores gårdhave vil vi henover sommeren 2019 byde på grillfester med helstegt pattegris, franske hotdogs, burgere og steaks med en masse glæde, sommer og sol.

Vi hos Café Maku, glæder os til at se Jer på Liselejevej 7D.

 

RUSTIKKE LOKALER

Café Maku’s lokaler er bygget med udgangspunkt i temaet “varme, rustik & genbrug”. Vi har valgt, at lægge stor vægt på genbrug, da vi mener genbrugte materialer er med til at skabe en autentisk stemning af rustik, som man ikke kan få med nye varer.

Alt dette er med til at gøre Café Maku’s lokaler til et unikt sted, hvor man kan slappe af med sine venner, familie eller sin kæreste – det vil I kunne lægge mærke til, så snart I træder ind.

DSC_2165.jpg

Fester & firma-arrangementer

 
 

Hos Café Maku anvender vi også vores lokaler til festlige begivenheder fra 10 personer eller derover – som konfirmationer, firmafester, julefrokoster, fødselsdage, barnedåb og receptioner. Find blot en anledning, så klarer vi resten!

For os findes der ikke en anbefaling end den, som gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger stor vægt på en afslappet og hyggelig atmosfære i vores cafe, hvorfor du finder vores lokaler unikke og rustikke.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi sammen tilrettelægger jeres menu. Derfor har vi ingen færdigpakkede løsninger. I samarbejde med vores kokke, har vi en unik mulighed for at sammensætte den perfekte menu til netop jeres selskab.

Kontakt os på telefon eller mail og lad os give et forslag til, hvordan en menu kunne se ud. Eller endnu bedre: Kontakt os og lad os aftale en tid, hvor du/I kan komme forbi, så vi sammen kan finde en løsning til Jer.