Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Selskabet af 12. December ApS @ Café Maku

Telefon: (+45) 26498543
E-mail: kontakt@cafemaku.dk
Adresse: Liselejevej 7D, 3360 Liseleje
CVR/VAT: 38263641

Levering

Varen vil blive afsendt indenfor 1-3 hverdage, med gratis levering ved køb over kr. 500 Dkk.

Betingelser for levering er som følge:

  • Levering direkte til døren.

  • Ved køb under 500 kr. koster levering 75 kr. 

  • Gratis levering fra DKK 500 kr.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Mange af vores varer er ferske fødevarer samt kolonialvarer, og dem tager vi ikke retur (Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr 4).  

Skulle der opstå et problem med en leveret vare, fordi den er gået i stykker undervejs, eller der er et andet problem, skal du hurtigst muligt kontakte os (senest dagen efter levering kl. 10.00).                                                                                                                

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer.

Returnering

Hvis din returnering drejer sig om andet en ferske fødevarer samt kolonialvarer, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Dette skal ske senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Selskabet af 12. December ApS @ Café Maku
Liselejevej 7 D, 3360 Liseleje

Vi modtager hverken pakker uden omdeling, pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt til afhentning ved posthus/pakke Box.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1. maj 2019.